2a9895ee0c9c198c5858688714f77c95

Credeam că doar un masaj lung te poate relaxa atât de tare, dar m-am înșelat. Trebuie să-ți povestesc despre experiența pe care a avut-o astăzi părul meu.

Cam de două săptămâni tot încerc să mă vopsesc. De fiecare dată a intervenit câte ceva care să-mi distragă atenția și să-mi umple timpul, așa că am tot amânat momentul. Până ieri, când am pus mâna pe telefon, am format 0232 216 923, am așteptat să răspundă vocea Oanei și m-am programat la MAVIOV. Mai exact, la Ovi Ștefan.

Mai întâi, să-ți povestesc puțin despre el (Ovi, that is); pe lângă faptul că are super-puterea de a te face să râzi chiar și în diminețile în care te-ai trezit înfrigurată, înjurând suav printre dinți, bâjbâind prin casa întunecată după cafea și întrebându-te inocent ce a fost în capul tău când ți-ai propus să te trezești la ora 7, după ce ai adormit la ora 2, doar pentru că ai programare la vopsit, Ovi știe să-ți explice lucruri. Și, după ce Ovi ți-a explicat lucruri (în general, lucuri pe care le-ai crede de bun simț), îți dai seama că tot ceea ce ai făcut până atunci pentru părul tău era greșit: începând de la stilul în care îl speli și până la stilul în care ți-l usuci.

Mai apoi, trebuie să-ți povestesc despre scaunul pe care te așezi pentru a fi spălată pe cap. Știi zilele alea în care ești preocupată să rezolvi taskuri importante și stai cu capul în calculator și, deodată, primești un compliment mic de la un necunoscut iar ziua ta devine mult mai bună? Este vorba despre un mic detaliu care, pentru tine, înseamnă mult. Cam așa e și cu scaunul, numai că mult mai bine; pentru că acest scaun îți face masaj! Asta înseamnă că, pe lângă masajul scalpului de care oricum se ocupă Ovi, mai primești un masaj bonus. La prima oră a dimineții eu spun că este cel mai bun lucru, alături de cafea.

Rezultatul dimineții mele petrecute la MAVIOV este minunat. Nici nu mă îndoiam de acest lucru, însă nu mă așteptam ca experiența unui vopsit + tuns (pe care eu, până acum, le consideram niște acțiuni banale), să fie una atât de frumoasă și demnă de a fi povestită. Dacă încă nu ai beneficiat de ea, nici nu știi ce ai pierdut!

Pe curând,

Ines

Ines este editor la Belva.ro, revistă online pentru femei. Ines este o mare iubitoare a răsfățului dintr-un salon și, de aceea, în perioada ce va urma, va ține împărtăși cu clienții MAVIOV impresii despre serviciile noastre.


Sursa foto: Pinterest.com