edbcc74996032f499f6d2bf31bece0e0

Draga mea,

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ți-a atras atenția titlul acestui articol. În primul rând, probabil te întrebi ce este o Belvă. În al doilea rând, probabil vrei să știi ce este cu acest jurnal. O să îți explic.

O Belvă este o femeie obișnuită, creativă, amuzantă și activă, căreia îi place să se simtă răsfățată și, din când în când, știe să facă lucruri pentru sufletul ei. Fie că este vorba despre o cafea cu prietenele, o manichiură colorată, o schimbare de look sau un masaj relaxant, o Belvă va ști întotdeauna că ea este cea mai importantă persoană din lume. Și să nu uit: o Belvă citește Belva.ro.

Astăzi este o zi importantă pentru mine: este ziua mea. Cu această ocazie, am decis să mă relaxez de dimineață și să îmi încep ziua cu un masaj la salonul MAVIOV din Mihai Eminescu. După o oră în care am făcut cunoștință cu mâinile talentate ale Ancăi, am hotărât să țin acest jurnal în care să îți povestesc și ție cum este să alegi un mic răsfăț la MAVIOV.

Eu am început cu masajul. Nu am putut să mă hotărăsc pe care să îl aleg, așa că m-am gândit să îl combin: anticelulitic și de relaxare. Anca a fost de acord cu propunerea mea și a început treaba. Știți miturile acelea că masajul anticelulitic doare și lasă vânătăi? Sunt simple mituri! Masajul anticelulitic se poate face mai puternic sau mai puțin puternic, dar este la fel de eficient. În plus, este foarte importantă comunicarea cu maseuza; Anca nu va face niciodată un masaj ce nu poate fi suportat.

În plus, Anca știe să explice foarte bine ce face și de ce face acel lucru. Eu, de regulă, pun multe întrebări: ce este limfa? De ce trebuie să țin genunchii ridicați când mă masezi pe abdomen? Cât de tare trebuie să apeși ca să fie eficient masajul? Și alte întrebări de acest tip. Anca este răbdătoare și răspunde la toate întrebările, făcându-te să înțelegi de ce ți se întâmplă anumite lucruri. De pildă, știați că masajul poate rezolva problema picioarelor umflate din fiecare seară?

Ziua mea a început perfect iar prima zi de răsfăț la MAVIOV a fost mai bună decât mă așteptam (iar eu aveam așteptări mari). Data viitoare probabil voi profita de faptul că, până la 31 martie, o manichiură simplă este doar 15 lei și îmi voi face și unghiile multicolore.

Pe curând,

Ines

Ines este editor la Belva.ro, revistă online pentru femei. Ines este o mare iubitoare a răsfățului dintr-un salon și, de aceea, în perioada ce va urma, va ține împărtăși cu clienții MAVIOV impresii despre serviciile noastre.

Sursa foto: relaxation-taxation.tumblr.com