maviov iasi

Buna,

Aceasta oferta nu mai este valabila insa poti accesa urmatoarea adresa pentru a vedea daca sunt disponibile alte oferte pentru tine: Oferte Salon Maviov.

Primim adesea întrebări despre alegerea coafurii potrivite, a culorii părului, a tipului de machiaj sau a tipurilor de creme. Până acum, am răspuns acestor întrebări prin intermediul articolelor de pe blogul nostru, dar și la telefon sau direct, atunci când cele care au întrebat au ajuns în unul dintre saloanele noastre.

Pentru că am văzut că sunt multe doamne și domnișoare preocupate de aspectul lor și permanent interesate să fie la curent cu produsele și serviciile potrivite pentru ele, în luna martie vă invităm la noi pentru a sta de vorbă cu specialiștii MAVIOV despre tot ceea ce te preocupă în materie de frumusețe.

Noi îți vom face o cafea bună de tot, te vom invita să iei un loc pe una dintre canapelele noastre confortabile iar tu vei putea să ne întrebi tot ce dorești. Specialiștii noștri în hair styling, make-up, cosmetică, modelare corporală sau manichiură-pedichiură îți vor pune la dispoziție câteva minute din timpul lor pentru a-ți da toate răspunsurile de care ai nevoie.

Singurul lucru pe care tu va trebui să-l faci va fi să vii la noi, să ne pui întrebări și apoi să pleci cu zâmbetul pe buze. Nu îți vom vinde nimic și nici nu îți vom sugera că trebuie să plătești ceva. Vrem doar să te cunoaștem și să te consiliem.

Așa că te invităm să completezi formularul de aici iar noi te vom contacta pentru a stabili împreună o zi și o oră potrivite pentru tine.

Te așteptăm cu mare drag la noi!