În ultimii 20 de ani nu s-a întâmplat nimic spectaculos în materie de vopsitul părului. Fie că se realizează la salon, fie acasă, după o perioadă destul de scurtă de timp părul îşi pierde strălucirea lui naturală, devine tern, mat, culoarea ştergându-se treptat. Lumina nu reuşeşte să scoată adevărata valoare a părului din cauza vopselei. Acest lucru s-a schimbat însă datorită tehnologiei avansate care a fost lansată de Wella Professionals, cunoscută şi sub numele de ILLUMINA COLOR.

ILLUMINA COLOR a fost creată special pentru femeile care ştiu cât de importantă este îngrijirea părului şi care aleg să se ocupe de părul lor pentru a-i asigura sănătate pe durată lungă. ILLUMINA COLOR duce culoarea la un alt nivel: reuşeşte să dea părului fluiditatea, delicateţea, şi naturaleţea care sunt atât de greu de atins când vine vorba de vopsitul părului. Ceea ce este inovativ la acest produs este faptul că reuşeşte să dea părului iluminozitate în orice tip de lumină. ILLUMINA se foloseşte de toate culorile spectrului  şi reflectă lumina prin proprietăţile sale, lăsând un păr strălucitor, cu acel efect de „wow” pe care toată lumea încearcă să-l obţină.

Tehnologia din spatele culorii

Învelişul exterior al părului, numit şi cuticulă, este cel mai expus factorilor externi, motiv pentru care trebuie avută mare atenţie când vine vorba de îngrijirea părului şi de produsele alese. Pe cuticulă există cupru care intervine direct în acţiunea culorii. Când sunt folosite alte vopsele decât cea de la ILLUMINA COLOR, cuprul explodează pe suprafaţa firului de păr, lăsând cuticula poroasă. Acesta este motivul numărul unu pentru care părul devine tern, iar razele de lumină sunt reflectate într-o proporţie foarte mică.

Ce aduce nou ILLUMINA este tehnologia MICROLIGHT. Această tehnologie reuşeşte să încapsuleze cuprul de pe suprafaţa cuticulei, o protejează, iar cuprul nu mai atacă acţiunea culorii. Cuticula devine moale şi netedă şi reuşeşte să îşi păstreze transparenţa şi calitatea. Cu ILLUMINA, pigmentarea are loc în interiorul firului, deci cuticula este luminată din interior; altfel spus, cuticula este iluminata, iar cu ajutorul transparenţei, culoarea străluceşte în orice tip de lumină, indiferent cât de intensă este aceasta.

Iată ce ne spun ambasadorii Wella din Marea Britanie despre ILLUMINA COLOR.

Dacă v-am făcut curioşi, vă aşteptăm în saloanele noastre MAVIOV să simţiţi pe pielea voastră experienţa ILLUMINA COLOR.