Pentru a cunoaşte mai bine membrii echipei MAVIOV din Mihai Eminescu 3B, vă propunem să citiţi câteva gânduri ce au fost împărtăşite special pentru voi:

 

Carmen ROTARU, ŞAMPONIERĂ

Carmen ROTARU

Lucrez pe acest post de 12 ani. Mereu am fost captivată de nou şi, deşi am avut o afacere a mea, am răspuns provocării de a încerca un nou domeniu. M-am format la MAVIOV. Aici îmi petrec cea mai mare parte a timpului şi între timp a devenit a doua mea casă. Am mai lucrat şi în alte saloane, dar nu se compară cu MAVIOV. Aici lucrez într-un colectiv închegat, unde am ajuns să ne cunoaştem şi să ne înţelegem foarte bine. Şefii mei sunt nişte oameni deosebiţi care discută mereu cu noi, ne ajută atunci când întâmpinăm obstacole, ne motivează şi ne încurajează să vrem să devenim mai buni. Sunt preocupaţi de noi şi de evoluţia noastră profesională, de aceea ne trimit la diferite cursuri de perfecţionare.

Clenţii noştri fac parte din categorii diverse şi, odată ce ne-au păşit pragul, revin mereu ca dovadă a profesionalismului nostru, caracteristica ce ne reprezintă cel mai bine. Profesionalismul înseamnă calitate, să faci totul pentru clientul tău,  să munceşti calitativ şi cu seriozitate. Să oferi consultanţă clientului tău şi să îi recomanzi ce i se potriveşte cel mai bine în funcţie de fizionomia feţei, de stilul vestimentar, de job şi, nu în ultimul rând, în funcţie de preferinţele sale. Prin ceea ce fac eu clienţii văd întotdeauna calitatea lucrului: mă interesez mereu de rutina clientului pe care o are acasă, ce produse foloseşte, îi fac o diagnoză a părului şi îi recomand şi totodată folosesc produse specifice firului său de păr care îi oferă o îngrijire aparte, îl lasă mult mai strălucitor şi se poate coafa şi aranja mult mai uşor după.

 

Monica POPA, COAFOR

Monica POPA

De aproape 15 ani activez în acest minunat domeniu. Încă de mică, de la vârsta de 10 ani, am început să tund când am făcut primul meu breton, ulterior tunzându-i pe cei din familie. Iniţial mi-am început experienţa MAVIOV pe postul de recepţioneră, dar după un timp doamna Virginia, mama domnului Ovidiu Cristea, avea nevoie de cineva pe coafor aşa că am decis să urmez Şcoala MAVIOV: am făcut ucenicia, încetul cu încetul am început să profesez, iar acum sunt Coafor la MAVIOV Hairstyle&Beauty de 9 ani şi profesor la Şcoala MAVIOV.

Echipa cu care lucrez este minunată şi, deşi suntem foarte diferiţi, ne înţelegem foarte bine.

Pentru mine MAVIOV înseamnă, în primul şi primul rând, profesionalism şi seriozitate.

Profesionalismul este rezultatul dedicării domnului Ovidiu care mereu ne ţine la curent cu noile tendinţe şi ne aduce informaţii de la toate evenimentele la care particpă, împreună cu experienţa acumulată în mai bine de 20 de ani şi formarea noastră continuă prin traininguri şi cursuri de perfecţionare.

 

Irina FORMAGIU, RECEPŢIONERĂ

Irina FORMAGIU

Lucrez ca recepţioneră la MAVIOV Hairstyle&Beauty de aproape 6 ani şi jumătate. Am devenit ca o familie, aproape, cu bune, cu rele, cu veselie şi cu tristeţi câteodată, dar cel mai important este că la sfârşitul zilei avem cu toţii un sentiment de împlinire.

Cel mai potrivit cuvânt care defineşte cel mai bine natura saloanelor MAVIOV este profesionalismul care se manifestă prin atenţie şi grijă faţă de clienţii noştri. Înseamnă să laşi orice altceva trebuia să faci în momentul respectiv pentru a sta de vorbă cu clientul dacă acesta are nevoie de tine, să îl ajuţi cu un răspuns sau să îi faci o altă programare. Noi promovăm foarte mult comunicarea, de aceea ne străduim foarte mult să discutăm cu clienţii noştri, să îi întrebăm cu ce putem să îi ajutăm sau dacă putem să îi recomandăm ceva pentru ca toţi clienţii să plece mulţumiţi de la noi, cu zâmbetul pe buze şi cu nerăbdarea de a reveni să se bucure de serviciile noastre profesionale şi calitative.

 

Ovidiu Ştefan GAVRIL, COAFOR

Ovidiu Ştefan GAVRIL

MAVIOV este începutul carierei mele în domeniul hairstylingului. Deşi am absolvit  Facultatea de Geografie, am decis să urmez Şcoala MAVIOV pentru că mai tundeam şi înainte şi am realizat că îmi place foarte mult să fac asta. Cred că pasiunea pentru acest domeniu vine de la mama mea care mai tunde din când în când şi care a fost şi este un mare sprijin pentru mine. Şcoala MAVIOV m-a învăţat tot ce ştiu acum şi mă bucur că pot profesa şi evolua la MAVIOV Hairstyle&Beauty.

Echipa cu care lucrez este deosebită. Am mai fost şi prin alte saloane, mai mult de curiozitate, şi pot spune că noi suntem diferiţi pentru că ne înţelegem şi ne cunoaştem foarte bine şi oricând ne putem baza unul pe celălalt, iar asta se vede mai ales atunci când avem multe progamări: ne ajutăm între noi şi ne completăm foarte frumos pentru a-l face pe client să se relaxeze şi să se simtă foarte bine. De aceea suntem nişte profesionişti.

Profesionalismul este carte noastră de vizită. Profesionalismul în termeni MAVIOV înseamnă ”migăleală”, aşa cum ne place nouă să spunem, împletită cu răbdare, perfecţiune şi meticulozitate şi, de asemenea, căldura pe care o emanăm cu toţii şi pe care eu, personal, am simţit-o încă de când făceam Şcoala MAVIOV.

 

Elena STOICA, MASEUZĂ

Elena STOICA

 MAVIOV înseamnă foarte mult pentru mine. A devenit a doua casă, la fel ca şi pentru ceilalţi colegi ai mei. Lucrăm şi colaborăm armonios într-un mediu foarte plăcut cu o atmosferă relaxantă atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri care sunt foarte mulţumiţi de serviciile noastre.

Numărul constant de persoane care ne păşesc pragul, împreună cu impresiile pe care clienţii ni le împărtăşesc mă susţin când afirm că MAVIOV Hairstyle&Beauty este cel mai bun salon din Iaşi. Ceea ce ne defineşte cel mai bine sunt profesionalismul, corectitudinea, bunul-gust, şi, mai presus de toate, frumuseţea care este prezentă în tot ceea ce facem. Toate acestea însă nu ar fi existat fără o bună organizare şi comunicare prin care domnul Ovidiu lucrează cu echipa sa şi pe care reuşeşte să ni le insufle şi nouă.

Daniela Cojocariu, MANICHIURISTĂ

Daniela COJOCARIU

Experienţa mea MAVIOV a început acum 15 ani. Aici m-am format. M-am bucurat foarte mult că aici puteam să încerc ceva nou la începutul activităţii mele când oja albă şi carminul erau la mare căutare.

La MAVIOV manichiura este dusă la rang de artă. Înseamnă mult mai mult decât o simplă curăţare şi tăiere a unghiilor. La noi manichiura nu mai este sezonieră: ne adresăm unu sector mult mai larg precum tratamente, întreţinere, hidratare.

Echipa MAVIOV este ca o familie de acum. Ne-am sudat foarte bine. Şefii noştri sunt mereu alături de noi, ne susţin şi ne trimit mereu la traininguri de specializare, drept urmare suntem mereu în pas cu ultimele tendinţe şi printre puţinii din Iaşi care sunt cu adevărat specializaţi în ceea ce fac.

Noi ne caracterizăm prin stil, complexitate, şi prin profesionlismul care se manifestă începând cu modul în care este tratat clientul până la tehnici şi materiale folosite, prin faptul că suntem mereu în pas cu noutăţile şi ne formăm încontinuu.

 

Adina MAXIM, COAFOR

Adina Maxim

Pentru că nu cred în lucruri întâmplătoare, pot spune că această “meserie” m-a ales pe mine şi nu invers. Am pus ghilimelele pentru că nu consider că este o simplă meserie, ci o artă; arta de a asculta, de a îndruma… de a schimba un cocon într-un fluture.

Pentru mine, MAVIOV este locul în care toate acestea se împletesc. Este locul unde am crescut şi cresc zilnic ca stylist şi ca om în egală măsură.