Oana MORARU, RECEPŢIONERĂ

Oana MORARU

Două dintre cele mai importante caracteristici pentru un angajat de la MAVIOV sunt sociabilitatea şi răbdarea, iar pentru a fi recepţioner, acestea sunt obligatorii. În fiecare zi le aplic şi mă bucur foarte mult că aici pot îmbina două lucruri foarte dragi mie, şi anume interacţiunea cu oamenii şi contabilitatea. Îmi place foarte mult ccea ce fac şi mai ales că lucrez într-un spaţiu deschis unde am contact cu diferite persoane şi cu colegii mei. ”Recepţionez” nu doar programări şi diverse întrebări, ci şi sentimente, recomandări, sfaturi şi nu numai, atât de la clienţii noştri, cât şi de la colegii mei.

Personalitatea saloanelor MAVIOV poate fi cel mai bine surprinsă de cuvintele echipă:  colectivul din care fac parte este foarte-foarte frumos, extraordinar şi personal consider că am dezvoltat şi avem o relaţie foarte frumoasă, atât între noi, cât şi cu clienţii noştri la care a contribuit, în mare măsură, şi domnul Ovidiu Cristea care ştie să îşi protejeze echipa şi să ajute la creşterea performanţelor sale pentru o evoluţie continuă; profesionalism: în fiecare zi încercăm să fim mai buni în ceea ce facem faţă de ziua precedentă, suntem constanţi în muncă şi ambiţioşi să devenim şi mai buni şi să ne facem treaba cât mai bine; şi, nu în ultimul rând, artă şi dorinţă de frumos, pentru că, în fond, asta ne defineşte cel mai bine. Aici este locul de unde pleci cu zâmbetul pe buze şi de unde îţi cultivi gustul pentru estetic şi frumos.

 

Alexandru MIRONESCU, COAFOR

Alexandru MIRONESCU

Pentru mine, MAVIOV este o experienţă nemaipomenită. Am terminat Şcoala MAVIOV şi mă bucur că pot lucra alături de domnul Ovidiu care este un hairstylist desăvârşit, un foarte bun profesor, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Deşi sunt stângaci, reuşesc să realizez lucruri de care nu ştiam că sunt capabil.

Ceea ce ne diferenţiază pe noi faţă de celelalte saloane este faptul că noi îndrăznim să facem ce alţii nu îndrăznesc. Suntem atenţi la detalii şi meticuloşi şi tot ce facem, facem din suflet, iar clienţii simt asta şi de aceea revin la noi.

 

 

Mihaela HUŢU, RECEPŢIONERĂ

Mihaela Huţu

Pentru mine, MAVIOV înseamnă frumuseţe, stil şi o echipă unită.  Dar ceea ce caracterizează cel mai bine esenţa saloanelor MAVIOV este  profesionalismul care se vede în tot ce facem. Profesionalism înseamnă să aplici într-un mod concis tot ceea ce ai învăţat într-un anumit domeniu. Pentru noi, profesionalismul mai reprezintă şi arta de a şti să te pliezi în funcţie de orice situaţie pentru a mulţumi clientul, iar toate celelalte valori care ne definesc ne sunt insuflate, în mare măsură, de domnul Ovidiu CRISTEA care duce relaţia angajat-angajator la nivelul de colegialitate şi prietenie.