Pentru că ne dorim ca aşteptările clienţilor noştri să fie îndeplinite pe măsură,  ne aflăm în continuă perfecţionare.  Astfel, am participat la concursuri şi evenimente  unde am încercat mereu să ne autodepășim.

  • Wella Trend Vision Award 2004

Recunoaşte meritele salonului în materie de promovare a noilor tendinţe şi instruire a personalului în noile tehnici de tunsoare, culoare, styling pe păr lung lansate de Wella International precum  şi calificarea unor angajaţi în runda finală a concursului naţional Wella.

  • Wella Color Award 2000 – premiul II, 2002 – finală, 2003 – finală, 2008 – finală

Răsplăteşte inovaţia şi calificarea stilistului. Concursul a constat într-un exerciţiu de imaginaţie în materie de tunsoare şi culoare, stilistul având libertate totală în creaţie.

  • Concurs Wella Coafura de ocazie pe par lung 2009 – premiul II
  • Wella Coafura de ocazie pe par lung (jurizat de Patrick Cameron) –  2010 – top 10
  • 10 ani cu Wella – Premiu oferit stilistului Ovidiu Cristea pentru aportul deosebit adus la promovarea tehnicilor de culoare şi tunsoare, a trendurilor internaţionale precum şi a produselor Wella în cadrul seminariilor naţionale şi a Galelor Wella.

Acestea sunt doar cateva din premiile pe care echipa Maviov le-a  câştigat, alături de numeroase distincţii, cupe şi diplome.  Însă în final, ceea ce ne răsplăteşte cu adevărat sunt mulţumirile şi aprecierile clienţilor noştri.