MAVIOV a luat fiinţă din pasiunea stilistului Ovidiu Cristea şi a mamei sale pentru hairstyling.  Şi pentru că orice pasiune trebuie cultivată, palmaresul  fiecăruia demonstrează  faptul că pasiunea îmbinată cu experienţa  dau cele mai bune rezultate.

Aşadar,  doamna Virginia a realizat coafurile pentru filmul ORIENT EXPRESS regizat de Sergiu Nicolaescu  (2004) şi  a câştigat numeroase premii naționale şi internaționale în specialitatea coafor. Cu aşa palmares, era de aşteptat să împărtăşească  din experienţa proprie şi celor  care şi-au dorit să profeseze această artă, şcolarizând astfel peste 40 de generaţii de coafori din Iaşi.

 

Absolvent al Academiei  VIDAL- SASSOON din Londra în anul 2000, Ovidiu Cristea  este  în prezent  lector în cadrul Şcolii de coafură MAVIOV,  precum şi  la ACADEMA WELLA ROMÂNIA,  livrând  seminariile naţionale organizate de  Wella în România.

Colaborările cu topmodele, creatori de modă, precum şi cu televiziuni şi publicaţii locale i-au adus stilistului renumele de trendsetter în domeniul înfrumuseţării, iar salonului – notorietate.  Astfel, MAVIOV  devine din ce în ce vizibil pe piaţa saloanelor de înfrumuseţare,  ajungând rapid în topul preferinţelor în materie de hairstyling.

 

 

Din dorinţa de a deveni din ce în ce mai buni şi de a satisface nevoile clienţilor, am investit timp şi pasiune în  crearea unei atmosfere cât mai plăcute în salon. Aşadar, de la an la an, echipa noastră a crescut de la trei la douăzeci şi cinci de angajaţi, iar locaţiile în care ne desfăşurăm activitatea au  fost atent alese.

În momentul de faţă, ne mândrim cu Şcoala de Coafură MAVIOV ce continuă să formeze specialişti în frumuseţe. Acreditată de Ministerul Muncii şi Învăţământului, şcoala a avut peste 160 de absolvenţi, ce activează în saloane de top din ţară sau străinătate.