pachete mireasa iasi

Nunta se apropie cu pași mai mult sau mai puțin repezi și vrei să fii sigură că vei avea siluetă pe care ți-o dorești în ziua cea mare. În timp ce există foarte multe diete pe internet și trucuri care mai de care pentru a slăbi drastic înainte de ziua nunții, noi îți sugerăm să începi treptat și din timp procesul. Astfel, te vei asigura că în ziua nunții te vei simți în formă și sănătoasă, nu slabită și epuizată.

Alimentația

Primul sfat ar fi să eviți produsele grase și cele care conțin foarte mult ulei. Dacă poți să elimini complet din dietă astfel de mâncăruri, ar fi perfect. Cumpără doar ulei de măsline pentru salată și încearcă să elimini complet uleiul de floarea sorelui din lista ta de cumpărături. Am găsit un articol interesant despre cum poți găti fără ulei pe care îl împărtășim cu tine.

Apropo de lista de cumpărături: să știi că ea poate deveni cea mai bună prietenă a ta. Dacă vei pune pe ea doar alimente sănătoase, atunci în frigiderul tău vei avea doar mâncare sănătoasă, lucru ce te va ajuta mult, atât în menținerea siluetei, cât și a unui tonus foarte bun.

Știm deja că dulciurile îngrașă. Nu are rost să insistăm aici. Dacă îți dorești o siluetă cât mai frumoasă în ziua nunții, alege să renunți la dulciuri și să le înlocuiești cu fructe.

Dacă ești o persoană pofticioasă poți să îți pui o zi pe săptămână când la o masă ai voie să “trișezi”. În engleză se numește Cheat Day. Asta nu înseamnă că ai voie toată ziua să trișezi. La o masă poți să mănânci ceva ce ți-ai interzis, cum ar fi o porție de cartofi prăjiți sau o felie de tort de ciocolată. Așa te vei asigura că ”trișezi” într-un mod inteligent și, în același timp, fructul interzis va fi mai savuros și delicios pentru că îl mănânci doar o dată pe săptămână.

Un alt sfat ar fi să bei 2-3 pahare de apa dimineață pe stomacul gol și apoi să aștepți 45 de minute până când mănânci micul dejun. Beneficiile sunt multe dintre care cele mai importante sunt ajutarea corpului să slăbească, accelerând metabolismul și eliminarea toxinelor, ceea ce va conduce la un ten și o piele mai luminoasă și sănătoasă.

Biostimularea

Biostimularea reprezintă o procedură de modelare corporală ce constă în stimularea musculaturii cu ajutorul unor curenți electrici speciali, adaptați fiziologiei umane. Această procedură se realizează cu ajutorul unor electrozi conectați la un aparat special care are diferite programe, pentru a obține rezultate diferite. Câteva dintre programele pe care le poți alege sunt cele de slăbit, remodelare, tonifiere și detoxifiere.

Îți recomandăm să vii la noi cu 2-3 luni înainte de nuntă și să începi cu 3 ședințe pe săptămâna. În funcție de rezultatul obținut, în timp, poți scădea, ajungând chiar la o sedintă pe săptămână.

Avantajele unui astfel de tratament sunt multiple.

În primul rând, poți să îti lucrezi exact zona care are nevoie de mai multă modelare. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, atunci acest procedeu ar putea fi un avantaj pentru tine deoarece nu durează decât 45 de minute, după care te poți întoarce la activitățile tale cotidiene.

Biostimularea aduce rezultate chiar și într-un timp mai scurt. Două săptămâni de ședinte consecutive dublate de masaj de 30 de minute pot da rezultate foarte rapide.

Împachetări în termocovertură

În cazul acestui tratament, corpul este acoperit cu un produs special creat pentru eliminarea celulitei și este învelit într-o termocovertură. Această este o pătură ce conține 3 zone care se încălzesc pentru a crea un efect de saună. Această combinație de produs și termocovertură hrănește pielea, o detoxifică și o relaxează, având rezultate vizibile atât în cazul slăbitului, cât și în cazul celulitei.

Masajul

Masajul te poate ajuta atât la slăbit, cât și la eliminarea celulitei. Prin masaj, circulația sangvină este stimulată, musculatura se tonifiază iar stratul adipos este redus. Rezultate vizibile se văd cam in 10 – 12 ședinte de masaj. Slăbirea poate ajunge chiar și pana la 3-5 centimetri, dacă este însoțită de un regim alimentar corespunzător și un stil de viată activ. Pentru eliminarea celulitei este recomandat un tratament îndelungat de două, trei sau chiar și 4 luni, în funcție de cât de profundă este celulita. Se începe cu 3 sedințe de masaj pe săptămână și treptat se scade până la o ședință de întreținere.

În cazul masajului anticelulitic, rezultatele se văd chiar din prima ședință, pielea fiind mai fermă și mai uniformă. Pentru eliminarea stratului superior de celulită, este suficient și un tratament de o lună, în timp ce, în cazul stratului inferior, mai profund, este necesar un tratament mai îndelungat.

Pe lângă efectele fizice vizibile, masajul are și efecte psihologice, reducând stresul și anxietatea. Aceste efecte, în cazul unei viitoare mirese, sunt uneori chiar mai importante decât cele fizice, ajutând-o astfel să treacă peste stresul acumulat în perioada dinaintea nunții.

Sport

Vremurile s-au schimbat și, treptat, am devenit din ce în ce mai sedentari. În trecut, activitatea fizică era mult mai prezentă în regimul de viață al oricărei persoane. Acum trebuie să suplimentăm activitatea noastră de zi cu zi cu un aport suplimentar de activitate. Prin urmare, te încurajăm să faci sport.

Este primăvară și este un moment nemaipomenit să alergi sau să începi să practici un sport în aer liber. Dacă sporturile nu te încântă, poți să alegi să mergi la fitness sau la aerobic de 2-3 ori pe săptămână. Exercițiile cardio sunt, de asemenea, indicate având avantajul suplimentar că preîntâmpină afecțiunile cardiace. Înotul este un alt sport care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus și te va ajuta să îți tonifici și să-ți dezvolți uniform musculatura și silueta.

Rezultatele pozitive le vei vedea în curând, atât la nivel fizic cât și la nivel psihologic.

De avut în vedere însă să vă consultați cu medicul înainte de a practica un sport sau a frecventa o sală pentru a fi siguri că nu există contraindicații sau alte riscuri.

Concluzii

O alimentație sanătoasă si sportul făcut regulat ar trebui să facă parte întotdeauna din regimul de viată sănătos.

Biostimularea, masajul și împachetările în termocovertură sunt solutii pentru obtinerea unei siluete frumoase și sănatoase și, în combinație cu o alimentație sănătoasă și sport făcut regulat, pot aduce rezultate vizibile într-un timp și mai scurt.

Daca doriți sa unul dintre aceste servicii oferite de catre MAVIOV vă invităm să ne contactați iar specialiștii noștri vă vor ghida în alegerea celei mai bune variante pentru dumneavoastră.

Vă urăm mult spor, dedicare și casă de piatră.

Sursa foto.