Pielea suferă de-a lungul timpului o serie de modificări morfo-funcționale. Datorită faptului că este un organ extern este supusă diverșilor factori externi(ploaie,vânt, soare, frig) sau chimici – ceea ce duce la îmbâtrânirea precoce.Cercetând modificările pe care le suferă pielea în diverse etape ale vieţii, s-a constatat că activitatea fiziologică a acestui organ creşte până în jurul vîrstei de 25 ani. Între 25-40 de ani funcţiile se stabilizează, pentru ca după 40 de ani să înceapă diminuarea tuturor funcţiilor pielii, ducînd treptat la stadiul de senescenţă.

Pielea va îmbătrîni mult mai lent dacă este mai bine protejată de factorii de mediu și dacă este bine întreţinută din punct de vedere cosmetic.

Femeile și bărbaţii pun accent mai mult decît în trecut pe aspectul fizic, iar  studiile au demonstrat că aspectul fizic joacă un rol important în relaţiile interumane. În acest scop, pe parcursul anilor, s-au dezvoltat o mulţime de tratamente pentru a îndepărta efectele vîrstei asupra tenului.

Noua tehnologie pe care dorim să o aducem în atenţia clienților noştri este Beauty Defect Repair (BDR)Beauty Defect Repair (BDR.) este bazat pe o nouă tehnologie ce garantează o pătrundere mai rapidă și mai adâncă a produselor cosmetice printr-un sistem de micro-ace. Tratamentul are la bază acizi de fructe cu  diferite concentrații:

  • îndepărtarea celulelor moarte
  • reducerea porilor sau cicatricelor
  • reduce urmele fine de riduri și urmele de pigmentare
  • acționează asupra îmbătrânirii premature a pielii
  • crește capacitatea de hidratare
  •  împrospătează tenul

Tratamentul presupune mai multe etape: curăţarea şi hidratarea pielii, controlul pH-ului, etapa peelingului chimic, care elimină celulele moarte din stratul superficial şi stimulează regenerarea celulelor din stratul inferior al epidermului. Urmează o etapă deneutralizare a substanţelor folosite, de răcorire a feţei, de calmare şi relaxare după peelingul chimic.

O etapă importantă este reprezentată de microperforaţii, prin care se produc în aproximativ 5 minute peste 25.000 microperforaţii la nivelul epidermului, determinînd, de asemenea, eliminarea celulelor keratinizate de la suprafaţă. Se realizează un masaj electricspecial pentru drenajul limfatic al feţei.

În final, pielea este hidratată prin folosirea acidului hialuronic, o substanţă naturală cu succes garantat în corectarea ridurilor şi a cicatricilor . În acest fel, ridurile se reduc şi pielea devine mai tânără, mai fermă şi mai sănătoasă. Zonele tratate sunt reprezentate atît de faţă, cît şi de zona gîtului şi a decolteului.

Avantajele microperforaţiilor sunt îmbunătăţirea elasticităţii, stimularea regenerării celulare, ameliorarea microreliefului tenului, îmbunătăţirea conturului feţei, reducerea ridurilor, prevenirea apariţiei acestora şi combaterea petelor pigmentareale feţei.

Sunt necesare cel puţin 5 şedinţe la interval de 7-10 zile, ca tratament de atac, după care 1 şedinţă/lună de întreţinere.

Ați făcut până acum un tratament BDR? Cum a fost experiența?

Daca nu, vă surâde ideea?

Sursă foto: cafemenia.com